Galatasaray Dinamo Bükreş : Dinamo Bükreş-Galatasaray - Galatasaray, ilk hazırlık maçında rumen ekibi dinamo bükreş ile karşılaşıyor.

Galatasaray Dinamo Bükreş : Dinamo Bükreş-Galatasaray - Galatasaray, ilk hazırlık maçında rumen ekibi dinamo bükreş ile karşılaşıyor.. Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında dinamo bükreş ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılıların hazırlık karşılaşması gs tv'den canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray, ilk hazırlık maçında rumen ekibi dinamo bükreş ile karşılaşıyor. Galatasaray'da kerem aktürkoğlu ile milli takım dönüşü kasık ameliyatı. Galatasaray dinamo bükreş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki ilk hazırlık maçında yarın romanya takımı dinamo bükreş ile karşılaşacak. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Galatasarayımız, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında ilk maçını dinamo bükreş ile oynadı. Galatasaray ile dinamo bükreş, florya'da karşı karşıya geliyor. 22.10.2009 21:50 | son güncelleme:

Galatasaray - Dinamo Bükreş maçı hangi kanalda, ne zaman ...
Galatasaray - Dinamo Bükreş maçı hangi kanalda, ne zaman ... from images.daznservices.com
Galatasaray, ilk hazırlık maçında rumen ekibi dinamo bükreş ile karşılaşıyor. Florya metin oktay tesisleri'ndeki mücadele, saat 18.00'de başlayacak. Sarı kırmızılı taraftarlar ise aytaç kara'nın 2 gol attığı galatasaray dinamo bükreş maç özeti izle. Galatasaray dinamo bükreş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray dinamo bükreş maçı saat. 22 ekim 2009 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 22:05. Hafta maçında galatasarayımız ile dinamo bükreş karşı karşıya geldi ve mücadeleyi sarı kırmızılı. Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla.

Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla.

Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında 27 haziran pazar günü romanya temsilcisi dinamo bükreş ile hazırlık maçı yapacak. 22 ekim 2009 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 22:05. Galatasaray ile dinamo bükreş kozlarını paylaştı. 22.10.2009 21:50 | son güncelleme: Galatasaray'da kerem aktürkoğlu ile milli takım dönüşü kasık ameliyatı. Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında dinamo bükreş ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Dakikada dinamo bükreş, galatasaray filelerini havalandırmayı başardı. Sarı kırmızılı taraftarlar ise aytaç kara'nın 2 gol attığı galatasaray dinamo bükreş maç özeti izle. Galatasaray, ilk hazırlık maçında rumen ekibi dinamo bükreş ile karşılaşıyor. Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla. Hazırlık maçında galatasaray ile dinamo bükreş karşı karşıya geliyor. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Sarı kırmızılıların hazırlık karşılaşması gs tv'den canlı olarak yayınlanacak.

Sarı kırmızılı taraftarlar ise aytaç kara'nın 2 gol attığı galatasaray dinamo bükreş maç özeti izle. 22.10.2009 21:50 | son güncelleme: Galatasaray ile dinamo bükreş kozlarını paylaştı. Galatasaray dinamo bükreş maçı saat. Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında dinamo bükreş ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor.

Galatasaray, Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti
Galatasaray, Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti from www.ogunhaber.com
Galatasaray'da kerem aktürkoğlu ile milli takım dönüşü kasık ameliyatı. Galatasaray ile dinamo bükreş kozlarını paylaştı. Hafta maçında galatasarayımız ile dinamo bükreş karşı karşıya geldi ve mücadeleyi sarı kırmızılı. Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla. 22.10.2009 21:50 | son güncelleme: Galatasaray dinamo bükreş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray futbol takımı, yeni sezon çalışmaları kapsamında 27 haziran pazar günü romanya temsilcisi dinamo bükreş ile hazırlık maçı yapacak. Galatasaray, ilk hazırlık maçında rumen ekibi dinamo bükreş ile karşılaşıyor.

Hazırlık maçında galatasaray ile dinamo bükreş karşı karşıya geliyor.

Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında dinamo bükreş ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Peki karşılaşma saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak. Sarı kırmızılı taraftarlar ise aytaç kara'nın 2 gol attığı galatasaray dinamo bükreş maç özeti izle. Galatasaray'da kerem aktürkoğlu ile milli takım dönüşü kasık ameliyatı. Galatasaray dinamo bükreş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray dinamo bükreş maçı saat. Hafta maçında galatasarayımız ile dinamo bükreş karşı karşıya geldi ve mücadeleyi sarı kırmızılı. Mircea lucescu eski bir dinamo bükreş ve romanya. Dakikada dinamo bükreş, galatasaray filelerini havalandırmayı başardı. Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki ilk hazırlık maçında yarın romanya takımı dinamo bükreş ile karşılaşacak. Galatasaray futbol takımı, yeni sezon çalışmaları kapsamında 27 haziran pazar günü romanya temsilcisi dinamo bükreş ile hazırlık maçı yapacak. Dakikada penaltıdan aytaç kara kaydetti. Galatasarayımız, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında ilk maçını dinamo bükreş ile oynadı.

Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla. Dakikada dinamo bükreş, galatasaray filelerini havalandırmayı başardı. Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında dinamo bükreş ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Galatasaray futbol takımı, yeni sezon çalışmaları kapsamında 27 haziran pazar günü romanya temsilcisi dinamo bükreş ile hazırlık maçı yapacak. Peki karşılaşma saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak.

CANLI: Galatasaray - Dinamo Bükreş - MEGA SPOR
CANLI: Galatasaray - Dinamo Bükreş - MEGA SPOR from www.megaspor27.com
Galatasaray ile dinamo bükreş, florya'da karşı karşıya geliyor. Galatasaray futbol takımı, yeni sezon çalışmaları kapsamında 27 haziran pazar günü romanya temsilcisi dinamo bükreş ile hazırlık maçı yapacak. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Galatasarayımız, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında ilk maçını dinamo bükreş ile oynadı. Galatasaray ile dinamo bükreş kozlarını paylaştı. Dakikada penaltıdan aytaç kara kaydetti. Hafta maçında galatasarayımız ile dinamo bükreş karşı karşıya geldi ve mücadeleyi sarı kırmızılı. Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki ilk hazırlık maçında yarın romanya takımı dinamo bükreş ile karşılaşacak.

Hazırlık maçında galatasaray ile dinamo bükreş karşı karşıya geliyor.

Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla. Hafta maçında galatasarayımız ile dinamo bükreş karşı karşıya geldi ve mücadeleyi sarı kırmızılı. Galatasaray dinamo bükreş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray ile dinamo bükreş, florya'da karşı karşıya geliyor. Florya metin oktay tesisleri'ndeki mücadele, saat 18.00'de başlayacak. Dakikada penaltıdan aytaç kara kaydetti. Galatasaray dinamo bükreş maçı saat. Galatasaray futbol takımı, yeni sezon çalışmaları kapsamında 27 haziran pazar günü romanya temsilcisi dinamo bükreş ile hazırlık maçı yapacak. Sarı kırmızılıların hazırlık karşılaşması gs tv'den canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray ile dinamo bükreş kozlarını paylaştı. Dakikada dinamo bükreş, galatasaray filelerini havalandırmayı başardı. Hazırlık maçında galatasaray ile dinamo bükreş karşı karşıya geliyor. Uefa avrupa ligi f grubu 3.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook